#IrresistibleFaith

In december en januari zit ik in het Book Launch Team voor Scott Sauls’ vierde boek Irresistible Faith – Becoming The Kind Of Christian The World Can’t Resist.

Het boek verschijnt op 22 januari (is volgens Bol.com beschikbaar vanaf 7 februari). Meer informatie kan je vinden op de website van het boek, op Bol.com of onder deze foto…
Ondertussen zullen jullie op dit blog en via FacebookInstagramTwitter of Pinterest meer over dit boek te lezen krijgen.

Wat als christenen de beste reclame voor Jezus zouden worden? Jezus zei dat zijn volgelingen een licht voor de wereld zouden zijn en een stad op een heuvel – warm, uitnodigend, met liefde voor de naaste, vol genade en waarheid voor iedereen.

Hij stelde zijn volgelingen voor als leven gevende buren, bazen, werknemers en vrienden; het soort mensen dat beledigingen met vriendelijkheid en vervolging met gebeden beantwoordt.
Geworteld in bijbelse overtuigingen, zouden ze liefde, empathie en zorg voor elkaar uitstralen, evenals voor degenen die hun overtuigingen niet delen.
Na verloop van tijd zou hun beweging onweerstaanbaar worden voor elke natie, stam en taal. Onweerstaanbaar geloof is een blauwdruk voor het nastreven van deze visie.
Een visie voor verloste individuen en een hernieuwde gemeenschap die werkt voor een betere wereld.

Dit is een manier van zijn die een vermoeide, cynische wereld een goede reden geeft om te pauzeren en het christendom te heroverwegen – en te beginnen met te wensen dat het waar was.

Ik mis het soort kerk dat Scott in dit boek beschrijft, en ik denk niet dat ik alleen ben. – Donald Miller, auteur van Blue Like Jazz en Building a Story Brand.
Een belangrijke oproep om weerstand te bieden aan de drang om te lobbyen en onszelf te positioneren, maar eerder om gedreven te worden door liefde die door het evangelie wordt aangedreven. – Raechel Myers, oprichter en CEO van She Reads Truth.
Een tegengif voor veel dat verkeerd is met onze westerse, Amerikaanse versie van het christendom. – Gabe en Rebekah Lyons, auteurs en oprichters van Q.