Good Morning Girls

[GoodMorningGirls]: Nieuwe online Bijbelstudie

In januari beginnen we bij Good Morning Girls aan een nieuwe online Bijbelstudie in het kader van het Bloggen door de Bijbel.
We lezen één hoofdstuk per werkdag en bespreken dat in een gesloten groep op Facebook.
Een echte Bijbelstudie kun je dat niet noemen. Het gaat vooral om het leren kennen van de Bijbel door hem helemaal door te lezen. Het stimuleert om het in groep te doen.

Het eerste doel van Good Morning Girls blijft om gewoon de hele Bijbel door te lezen, voor we dieper gaan graven. Op deze manier leren we Gods Woord kennen on ontwikkelen we een routine voor het nemen van stille tijd en het lezen van Zijn Woord. Ik denk dat daarin de kracht van Good Morning Girls schuilt: door te verzamelen in de groepjes stimuleren we elkaar daarin.

Dus: op 15 januari beginnen we met het lezen van Romeinen, maar op 1 januari starten we met het lezen van een aantal Bijbelverzen rondom het onderwerp Een nieuw begin.

Lees verder onder de prent

De studiegroep op Facebook is enkel toegankelijk voor vrouwen en het aantal plaatsen is beperkt om zo de sfeer in de groep persoonlijk en vertrouwelijk te houden. Er zijn een aantal vaste leden in de groep, sommigen doen al drie jaar mee en af en toe zijn er nieuwkomers of vrouwen die even pauze nemen en later terugkeren.

Zin om met ons mee te lezen? Wees welkom!
Heb je vragen over hoe het allemaal in zijn werk gaat? Of ben je een beetje onzeker omdat het allemaal nogal veel lijkt? Voel je vrij om me een bericht te sturen via het contactformulier. Ik sta voor je klaar!

Aanmelden in de studiegroep doe je door op de prent hierboven te klikken. LET OP: de link werkt tot de groep vol is of de studie begonnen is. Daarna worden de privacy instellingen van de groep op ‘geheim’ gezet en is inschrijven niet meer mogelijk.
Wil je slechts één van beide studies doen (Een nieuw begin/Romeinen) dan kan dat ook. Misschien kun je dat wel even melden in een berichtje?

Maar voel je zeker welkom!

2 reacties op “[GoodMorningGirls]: Nieuwe online Bijbelstudie

%d bloggers liken dit: